POSLEDNJE VIJESTI

Udruženje ,,Mozaik prijateljstva” organizuje,  28. februara, humanitarni turnir u malom fudbalu u Osnovnoj školi „Borisav Stanković“ (Ivana Kosančića 2). Za realizaciju ovog događaja neophodna je pomoć volontera koji bi imali funkcije redara ili bi raspoređivali ekipe i posjetioce, dijelili sendviče i vodu, uručivali zahvalnice i vršili slične poslove tokom trajanja turnira.

Volonteri, zainteresovani da podrže ovaj događaj, mogu se prijaviti najkasnije do 08. februara  na lvs.banjaluka@okcbl.org Neophodno je navesti ime, prezime i broj telefona.

U realizaciji ovog videa  učestvovali  su volonteri Lokalnog volonterskog servisa Bijeljina.

Pogledajte šta oni kažu o volonterizmu!

https://www.youtube.com/watch?v=l1dh3HbSCN4

 

Udruženje „Zajedno“ zastupa lica sa mentalnim invaliditetom (duševno oboljela lica) te  je 2007. godine otvorilo i Dnevni centar, u kojem se ova lica okupljaju i terapijskim radom podstiču na bolje funkcionisanje.

U okviru radno-okupacione radionice korisnici izrađuju različite radove upotrebne i ukrasne vrijednosti.

Ove godine Udruženje je obezbijedilo izložbeno-prodajni štand na sajmu „Zimzograd“ na Trgu Krajine od 12.12.2015-12.01.2016. godine na kojem će izlagati i prodavati radove korisnika Dnevnog centra. Novac od prodatih radova koristiće se za podršku rada Dnevnog centra.

Kako bi obezbijedili kontinuitet u radu štanda, neophodna im je pomoć volontera.

Volonteri, zainteresovani da podrže rad Udruženja, mogu se prijaviti najkasnije do 21.12.2015. na lvs.banjaluka@okcbl.org. Neophodno je navesti ime, prezime i broj telefona.

Sa zainteresovanim volonterima Udruženje će obaviti razgovor i dati temeljnija upustva.

Takođe, volonteri mogu da dobiju više informacija o potencijalnom volontiranju na samom prodajnom štandu.

Arhiva vijesti (47)