Run&More Park

02.08.2018 11:10 am

Banaj Luka ove godine  ponovo trči i to potpuno novu trku “Banjalučku desetku” u sklopu koje će biti  novi festival sporta, muzike i zabave pod nazivom “Run&More Park”. Lokacija centralnih zbivanja će biti park Mladen Stojanović,  mjesto nezaobilazno za rekreaciju, ali i mjesto koje je idealna oaza za provođenje slobodnog vremena, razgovore, romantiku, druženja, opuštanje, kratak predah od svakodnevnih obaveza.

Festival će trajati dva dana, 1. i 02.09.2018. godine i sadržaće:

  • Banjalučku 10ku – trku od 10km;
  • Trku od 5km;
  • Kup trku (takmičenje parova na 1200 m);
  • Kul Run&More – zabavni segment festivala (koncerti i drugi kulturno – zabavni sadržaji (fun run trka, trka na štiklama, piknik, takmičenja itd).

TRČIMO ZA ONE KOJI TO NE MOGU!

Festival „Run&More PARK” uz podršku kompletne Run&More zajednice ima humanitarni karakter, gdje će svi oni koji su u pokretu trčati za one koji to ne mogu. Trkači, posjetioci i svi dobri ljudi, putem medija I društvenih mreža, moći će da se informišu i učestvuju u ovim humanitarnim akcijima. Prikupljena sredstva biće usmjerena za kupovinu opreme i pomagala za osobe sa invaliditetom brojnih udruženja na području grada Banjaluke.

VOLONTERI!

Volonteri će imati veoma važnu ulogu u organizaciji festivala, ulogu redara trke.  Svi zainteresovani volonteri se mogu prijaviti za učešće putem linka:http://banjaluckadesetka.com/volonteri.html